Studiebegeleiding

Studiebegeleiding 2018-06-19T09:23:35+00:00

Studiehulp bij Juffrouw Koning

Huiswerk hoort erbij in het Voortgezet Onderwijs. Door huiswerk oefen je met de leerstof. Maar soms is de hoeveelheid zo groot en begin je te laat aan de opdracht. Het kan ook zijn dat je het leren hebt onderschat en raak je erg in de stress vlak voor een proefwerk. Juffrouw Koning kan je helpen!

Bij de studiehulp gaan we aan de slag met plannen en leren leren. Bij plannen verdelen we de stof in kleine stukjes over meerdere dagen. Daardoor weet je dat je nu niet alles hoeft te leren of maken. En kun je meer de rust opbrengen om vandaag even serieus het geplande deel te doen. Dat geeft rust. Natuurlijk gaan we ook overhoren.

Weet je niet goed hoe je de stof moet leren en onthouden? Daar gaan we verschillende mogelijkheden voor inzetten. Daardoor ontdekken we wat het beste werkt voor jou. Ook kijken we al heel even iets verder zodat je weet dat het einde van het hoofdstuk niet het einde van het verhaal is.

Studiehulp bij Juffrouw Koning is vooral bedoeld voor leerlingen in de onderbouw van het VO. Het doel is dat je uiteindelijk zelfstandig je planning kunt maken en weet hoe jij het beste kunt leren. Studiehulp bij Juffrouw Koning kan in overleg ook in tussenuren, ’s avonds, in het weekend en tijdens vakanties.

Studiehulp mogelijkheden

Meld je aan voor de intake

Door op ‘Meld aan’ te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.