Over mij

Over mij 2018-09-30T10:36:32+00:00

Wie is Juffrouw Koning?

Juffrouw Koning ben ik, Mirjam Koning. Ik ben naast moeder van 2 puberzonen ook bevoegd docent.

Al sinds mijn studie geef ik bijlessen. Dat is enorm leuk om te doen! Ik help leerlingen niet alleen bij vragen over ‘mijn’ vakken Wiskunde en Biologie, maar ook bij de andere vakken en de moderne talen. En zelfs een leerling die moeite had met de theorie voor het rijbewijs! Dat was een uitdaging! Maar wel in 1x geslaagd! Daar doe ik het voor!

Het valt mij op dat het probleem vaak niet zit in de capaciteiten van de leerling, maar meer in een andere manier van uitleggen, meer rust, meer aandacht. Ik sluit aan bij de leerling om vanuit zijn/haar belevingswereld de schooltaken te verduidelijken.

Mijn doel is om de leerling vertrouwen te geven in het eigen kunnen. Door samen systematisch de leerstof te benaderen vergroten we het overzicht en daarmee het inzicht, waardoor leren makkelijker wordt. Wat dan weer terug te zien is in verbeterende schoolresultaten.

Voor wie is Juffrouw Koning?

Juffrouw Koning is voor leerlingen in het VMBO, HAVO en de onderbouw van het VWO. Daarnaast help ik ook leerlingen uit het MBO. Maar wanneer er een vraag is en ik kan helpen door structuur en overzicht aan te brengen, zal ik dat zeker doen!

Meld je aan voor de intake

Door op ‘Meld aan’ te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.